Μπάσκετ

Χρηστίδης: “Να παλέψουμε σε ένα γεμάτο Παλέ”

Ο Βασίλης Χρηστίδης ανυπομονεί όπως και όλοι οι συμπαίκτες του για ένα κατάμεστο Παλέ στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο σέντερ του Άρη έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: “Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς μέσα στην έδρα μας και ανυπομονούμε όλοι μαζί να ζήσουμε ένα ντέρμπι Άρη-Παναθηναϊκού, σε ένα γεμάτο Παλέ και να παλέψουμε μαζί με τον κόσμο μας για το καλύτερο δυνατό.

Προερχόμαστε από έναν δύσκολο αγώνα μέσα στο Λαύριο, στον οποίο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί τη φετινή Βasket League.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια πλήρης και πολύ ποιοτική ομάδα που έχει ως κινητήριο μοχλό τον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι ο ηγέτης του. Προέρχεται από μια σημαντική επιτυχία επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, όπου έδειξε πόσο δυνατός θα είναι και φέτος.

Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθούμε όλη αυτή την εβδομάδα να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι αυτή την αγωνιστική. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε αναμέτρηση: Να εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι και να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Θέλουμε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και περιμένουμε τον κόσμο με τη φωνή του και τον παλμό του να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που αρμόζει σε έναν τέτοιο αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button