Ποδόσφαιρο

Χαντί: “Τεράστια τιμή για έναν ποδοσφαιριστή να φορέσει την φανέλα του Άρη”

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Άγγελος Χαντί, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε για το ενδιαφέρον που δείχνει ο Άρης προς το πρόσωπο του, έδωσε τα “φώτα” του για τον Πάτρικ Βουό και σχολίασε και την Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό X-PRESS” με τον Γιώργο Τότσικα:

Για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Άρης για την απόκτηση του:

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αλλά θα δείξει, δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη με σιγουριά για κάτι, ήταν να πάω στο εξωτερικό αλλά λόγω ότι στην Ελλάδα δεν μένεις τόσο εύκολα ελεύθερος ήταν δύσκολο για τώρα, οπότε θα ήθελα να επιλέξω το καλύτερο δυνατό για εμένα και για την ομάδα που θα πάω.

Συζητάμε διάφορα είναι η μεταγραφική περίοδος προς το τέλος αλλά θα δούμε.

Πως βλέπεις την προοπτική του Άρη:

Είναι τεράστια τιμή για έναν παίκτη να φορέσει την φανέλα του Άρη, είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ καλούς παίκτες και ένα πολύ έμπειρο και καλό προπονητή, γίνεται μια πολύ δυνατή προσπάθεια και αν προκύψει να πάω, θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την σειρά μου να πετύχει τον στόχο της η ομάδα.

Για τον Πάτρικ Βουό:

Παίξαμε ένα χρόνο μαζί με τον Βουό, ο Πάτρικ θα κουμπώσει και θα βοηθήσει πολύ τον Άρη, έχει την τεχνική και γενικά είναι ένας παίκτης πολύ καλός και μπορεί η επίθεση να στηριχθεί επάνω του.

Για την βασική θέση που αγωνίζεται:

Είμαι το κλασικό 10άρι εκεί είναι η θέση μου.

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ:

Ήμουν 2 μισή χρονιά στον ΟΦΗ, ήταν δύσκολο να φύγω από την ομάδα, αλλά είμαι επαγγελματίας και νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν εκτίμησαν τόσο αυτά που πρόσφερα, δεν ήταν αυτός ο λόγος μόνο ήταν και το οικονομικό και έπρεπε να δω τι με συμφέρει γιατί έχω και οικογένεια.

Για τα φαβορί στο πρωτάθλημα :

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και θα τον έχει, από εκεί και πέρα και ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα είναι καλές ομάδες, αλλά είναι ακόμη νωρίς, φέτος η διαφορά των βαθμών είναι ελάχιστη, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Σε τι επίπεδο είναι το ποδόσφαιρο στην Ιορδανία:

Είναι και Εθνική ομάδα και φέτος έχασε την πρόκριση στο μουντιάλ από την Αυστραλία, γίνεται μια καλή προσπάθεια, νομίζω ότι οι Αραβικές χώρες ανεβαίνουν αισθητά, υπάρχουν στα ενωμένα αραβικά εμιράτα  αρκετά λεφτά αλλά και στην Ιορδανία υπάρχουν συμβόλαια που δεν τα βλέπεις σε πολλές ομάδες αν εξαιρέσεις τις πρώτες 3.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button