Μπάσκετ

Τσάικος: “Προσπαθούμε να χτίσουμε πρώτα χαρακτήρες, γιατί στόχος μας στον Άρη όπως λέμε, είναι να χτίζουμε πάνω από όλα πρωταθλητές στην ζωή”

Ο  υπεύθυνος της ακαδημίας Aris School academy  Μιχάλης Τσάικος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» και αναφέρθηκε στο 2ο γεύμα αγάπης  που διοργανώνουν οι ακαδημίες μπάσκετ σε συνεργασία με την ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το 2ο Γεύμα Αγάπης:

Θα ήθελα να αναφέρω ότι η ψυχή σε όλο αυτό είναι τα παιδιά, Θέλοντας να προσφέρουν ότι μπορούν, Τα παιδιά έχουνε ευαισθησίες και θέλουμε να τους βοηθήσουμε για να δούνε να έχουμε αρχές και ήθος σε όλο αυτό που κάνουμε όπως είναι αυτό που εκπροσωπεί ο Άρης μας και αυτά με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να οργανώσουν αυτό το γεύμα αγάπης. Τα παιδιά σε βοήθεια με τους γονείς τους.

Όλο το μέλλον του «Αυτοκράτορα» από 6 ετών μέχρι και 17 και με την στήριξη της ΚΑΕ Άρης διοργανώνουν αυτό το γεύμα αγάπης για τον κόσμο που έχει ανάγκη.

Για το πότε θα γίνει και τι ακριβώς είναι:

Στο Παλέ ντε σπορ  τα παιδιά εθελοντικά θα μαζέψουν τρόφιμα, φαγητά, κυρίως στερεά τροφή. Και το απόγευμα θα είμαστε στο Χαριλάου στο κλειστό κάτω από την Θύρα 1 ήδη έχουνε μαζευτεί κάποια πράγματα και θα είμαστε εκεί από τις 1 μέχρι τις 2. Δεν το κάνουμε για την προβολή είναι μόνο για τα παιδιά και όσους έχουν ανάγκη.

Τα μοιράζουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και εμείς να εξυπηρετήσουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας και να τους βοηθήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται γιατί είναι εφόδια για τα παιδιά αυτά για το αύριο.

Από πέρσι ξεκίνησε αυτό και λόγω Χριστουγέννων, είπαμε να κάνουμε μια πράξη να βοηθήσουμε και  τα παιδιά το ζήτησαν αυτό και στο παρελθόν έχει ξανά γίνει και θα γίνει και φέτος. Από μόνα τους προσπαθούν να κάνουν κάτι για τον συνάνθρωπο και είναι πολύ ευχάριστο να τα βλέπεις να προσφέρουν και επειδή είχε μεγάλη απήχηση είπαμε να το ξανά κάνουμε και φέτος.

Για το πόσα παιδιά έχουν οι ακαδημίες του Άρη:

Έχουν φτάσει τα 200 χωρίς τα αγωνιστικά τμήματα δεν έχουμε και αρκετό χώρο αλλά θα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για το αύριο, η απήχηση  είναι μεγάλη, υπάρχουν δυσκολίες και προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ και για να έχουν εφόδια αργότερα όταν βγουν έξω στην πραγματική ζωή.

Προσπαθούμε να χτίσουμε πρώτα χαρακτήρες, γιατί στόχος μας στον Άρη όπως λέμε, είναι να χτίζουμε πάνω από όλα πρωταθλητές στην ζωή.

Για την επιστροφή του Γιαννάκη:

Μετράει ότι η οικογένεια  του Άρη έχει ένα τέτοιο όνομα  όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης και είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε παίκτες στην αντρική ομάδα που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες, όπως ο Μποχωρίδης, ο Φλιώνης, ο Καλαιτζακης, ο Πουλιανίτης και ο Χρηστίδης είναι παιδιά που αγωνίστηκαν στις ακαδημίες του Άρη και είναι κίνητρο για τα σημερινά παιδιά.

Ο μπασκετικός Άρης έχει μέλλον, αυτή τη στιγμή στα αγωνιστικά τμήμα αριθμούμε 14 διεθνείς γίνεται μια πολύ καλή δουλειά, από το εφηβικό μέχρι και το προ παιδικό που εκεί συμμετέχουν παιδιά σε κλιμάκια και Εθνικές, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τους χτίζουμε για την αντρική ομάδα, για την ομάδα του μέλλοντος, όσο μας επιτρέπεται βέβαια.

Μια ευχή για την συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα:

Υγεία σε όλο το κόσμο και από εκεί και πέρα να βλέπουμε τον Άρης μας να δημιουργεί παίκτες μέσα από τα σπλάχνα του, το οποίο θα τον ξανά φέρει να γίνει ο «Αυτοκράτορας» αυτός είναι ο στόχος μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button