Γενικά

Τρόμος στο Παρίσι – “Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στους στρατιώτες”

Μια σκουρόχρωμη BMW χτύπησε και τραυμάτισε 6 Γάλλους στρατιώτες. Ανήκουν στη δύναμη που έχει αναπτυχθεί για τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος στο Παρίσι.

Αυτόπτης μάρτυρας ο δήμαρχος της περιοχής περιγράφει το περιστατικό. “Χτύπημα” που μοιάζει με τις επιθέσεις στο Λονδίνο και το Βερολίνο. Καμία επίσημη αναφορά” τρομοκρατικό χτύπημα” από τις αρχές. Συναγερμός στην αστυνομία καθώς το αυτοκίνητο “εξαφανίστηκε” μέσα σε δευτερόλεπτα.

Το Παρίσι που μετρά περισσότερα από 200 θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων τα τελευταία δύο χρόνια είναι και πάλι σε συναγερμό.

Στις 08:00 το πρωί, τοπική ώρα, ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω σε ομάδα Γάλλων στρατιωτών οι οποίοι ετοιμάζονταν να αναλάβουν υπηρεσία στους δρόμους του Παρισιού.

Το περιστατικό συνέβη στο προάστιο Levallois-Perret μόλις πέντε χιλιόμετρα από τον Πύργο του Άιφελ.

Ο δήμαρχος της περιοχής ήταν αυτόπτης μάρτυρας και περιγράφει μια ηθελημένη ενέργεια σε βάρος των στρατιωτών.

Μιλάει για μια σκουρόχρωμη BMW ο οδηγός της οποίας ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω στους στρατιώτες τραυματίζοντας σοβαρά 2 και ελαφρύτερα άλλους 4.

Μέσα στον πανικό που επικράτησε στο σημείο ο οδηγός (μάρτυρες μιλούν για έναν μόνο άνδρα εντός του αυτοκινήτου) έσπευσε να απομακρυνθεί.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Προς το παρόν οι γαλλικές αρχές δεν κάνουν καμία αναφορά σε τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο υπάρχει έντονος προβληματισμός καθώς ο στόχος του αγνώστου ήταν οι άνδρες της στρατιωτικής δύναμης που έχει αναπτυχθεί στο Παρίσι για τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί επιθέσεις με τη χρήση αυτοκινήτων και φορτηγών σε Λονδίνο και Βερολίνο από οπαδούς του ISIS.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button