Μπάσκετ

Το πλάνο επενδύσεων του Τομ Παπαδόπουλου στην Ελλάδα μέσω Άρη

Ο Τομ Παπαδόπουλος έρχεται στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο, προκειμένου να «τρέξει» ορισμένες εξελίξεις, αναφορικά με την επένδυσή του στην Ελλάδα, με την οποία άμεση σχέση έχει πλέον ο Θοδωρής Καρυπίδης και κατ΄επέκταση η ΠΑΕ Άρης, όπως προέκυψε άλλωστε το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά το πλάνο του Ελληνοαμερικού επιχειρηματία:

Άμεση χορηγία στην ΠΑΕ Άρης, ποσού κοντά στις 130.000, με προβολή της εταιρίας του είτε σε ιματισμό (φανέλα, σορτσάκι), είτε με πινακίδες εντός του γηπέδου

Δημιουργία ισχυρότατου εταιρικού σχήματος, όπου το1/3 θα το έχει ο Καρυπίδης, το 1/3 ο Παπαδόπουλος και το 1/3 το fund Ελλήνων και Αμερικανών επιχειρηματιών, που ήδη επενδύουν στην Αγγλία και ασχολούνται με το MLS (η αντίστοιχη ποδοσφαιρική Λίγκα των ΗΠΑ).

Αγορά έκτασης στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα στην περιοχή της Θέρμης, Ανατολικά πάντως, όπου θα χτιστούν γηπεδικές εγκαταστάσεις, βοηθητικά γήπεδα, ξενοδοχειακό συγκρότημα και 150 σπίτια.

Ανάπτυξη Ακαδημιών κάτω από την σκέπη της ΠΑΕ Άρης και «Αδελφοποίηση» με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, την οποία έχει ήδη αναλάβει το Fund από τη Φιλαδέλφεια (συμμετέχει και ο Θανάσης Παπαδόπουλος) και επενδύει εκεί 300 εκ. δολάρια για νέο γήπεδο και βοηθητικές εγκαταστάσεις. Αυτό σημαίνει και ανταλλαγή παικτών ή ενίσχυση του Άρη από την Πρέμιερ Λιγκ, με παίκτες που θέλει να δώσει «δανεικούς» η εκεί ομάδα, τουλάχιστον στην αρχή.

«Αδελφοποίηση» με την ομάδα της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, όπου ο Θανάσης Παπαδόπουλος είναι βασικός χορηγός και μπορούν να ανταλλάσσουν παίκτες, αλλά και ιδέες πάνω στην οργάνωση Ακαδημιών και επαγγελματικών ομάδων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button