Ερασιτέχνης

Πρωτοπόρος Άρης! Ομάδα e-Sports μέχρι και στο NBA 2K20!

Νέα ομάδα στα e-Sports από τον Α.Σ. Άρης, που συνεχίζει να καινοτομεί στον σύγχρονο αθλητισμό.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοστατεί στον σύγχρονο αθλητισμό, και με χαρά ανακοινώνει την ίδρυση ομάδας eBasketball στο NBA 2K20.

Στόχος του συλλόγου υπήρξε ανέκαθεν να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» των εξελίξεων στον αθλητισμό και να συμβαδίζει με την καινοτομία. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας αυτής, συνεχίζει να αναπτύσσεται στο χώρο των eSports, με πρωταρχικό μέλημα να φέρει δίπλα στο σύλλογο φιλάθλους, που δεν είναι κοντά στον κλασσικό και φυσικό αθλητισμό.

Ο ΑΡΗΣ, πλέον, θα πρέπει να υπερασπιστεί την κληρονομία του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φιλίππου και των άλλων παιδιών της χρυσής γενιάς του, όχι μόνο στις τέσσερις γραμμές του «Nick Galis Hall», αλλά και στα ψηφιακά γήπεδα του NBA 2K20.

Η ομάδα αναμένεται να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και έχει θέσει ως στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με αφετηρία των υποχρεώσεων της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Μάιο. Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Παρασκευάς Σπηλιόπουλος και προπονητής αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου.

«Είμαι περήφανος που συνδράμω στην προσπάθεια ενός τόσο ιστορικού συλλόγου όπως ο ΑΡΗΣ. Νιώθουμε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε σε επίπεδο eSports στην Ελλάδα, έχοντας πλήρη επίγνωση της κληρονομιάς και της ιστορίας που έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε», τόνισε στην πρώτη του τοποθέτηση ο Κ. Παπανικολάου.

Ενημέρωση σχετικά με την αγωνιστική δράση του τμήματος θα γίνεται μέσω της επίσημης σελίδας του Aris Esports στο Facebook και μέσα από τα social media του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button