Μπάσκετ

Ο μπασκετικός Άρης ανάμεσα στις πιο αξέχαστες εκδηλώσεις για τον δημοσιογράφο του Sky, Μάρκο Κατάνεο

Στις πέντε πιο αξέχαστες αθλητικές εκδηλώσεις για τον Μάρκο Κατάνεο, «εμφανίζεται» ο μπασκετικός Άρης.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μάρκο Κατάνεο ετοίμασε μια «λίστα» αξέχαστων αθλητικών γεγονότων προκειμένου να βλέπουν οι γονείς με τα παιδιά τους στο σπίτι εν μέσω καραντίνας!

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του διαδικτυακού βιβλίου «Το παιχνίδι μας» στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ι Padrieterni» ο Κατάνεο πρότεινε τις πέντε πιο αξέχαστες αθλητικές εκδηλώσεις που μπορούν να δουν οι γονείς με τα παιδιά τους στο YouTube.

Μέσα σε αυτήν την λίστα και πιο συγκεκριμένα στην δεύτερη θέση βρίσκεται και ο μπασκετικός Άρης όταν αγωνίστηκε με την Τρέισερ Μιλάνου την σεζόν 1986-87. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πραγματοποιήσει μια εκπληκτική εμφάνιση στο Παλέ επικρατώντας των Ιταλών με 98-67 ωστόσο στο Μιλάνο ηττήθηκαν με 34 πόντους και την πρόκριση πήρε η Τρέισερ.

Όπως αναφέρει και ο Κατάνεο: «Τότε προτείνω να ακούσετε τα τελευταία 5 λεπτά του Μιλάνο – Άρης Θεσσαλονίκης: Η Τρέισερ είχε χάσει 31 πόντους στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στον πρώτο αγώνα στην Ελλάδα, επομένως φαινόταν αδύνατο να προκριθεί, δεδομένου ότι θα έπρεπε να κερδίσει με 32 πόντους. Κέρδισε με 34 πόντους και τα τελευταία λεπτά είναι στρατοσφαιρικά: συναρπαστικά με τον όμορφο σχολιασμό του Tullio Lauro.

Δείτε ολόκληρο το άθρο εδώ!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button