Γενικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την πυρκαγιά του 1917

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την πυρκαγιά του 1917.

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, σήμερα κατά τις ώρες 20:00 έως 23:00 στη Λεωφόρο Νίκης και κατά τις ώρες 17:30 έως 21:30 της ιδίας ημέρας στην οδό Εδέσσης θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ:
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Νίκης από τη συμβολή της με την οδό Ελ.Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Π.Μελά (Λευκός Πύργος).
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Ελ.Βενιζέλου, Μητροπόλεως και τους λοιπούς δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Αποβλέποντας στην εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών, θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Πλουτάρχου και Δημοσθένους.
Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τις παρόδιες ιδιοκτησίες θα διεξάγεται μόνο μέσω των οδών Δημοσθένους, Πλουτάρχου και Μητροπόλεως.

ΟΔΟΣ ΕΔΕΣΣΗΣ:
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εδέσσης από τη συμβολή της με την οδό Βίκτωρος Ουγκώ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κατούνη.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Βίκτωρος Ουγκώ, Κατούνη, Βασ.Ηρακλείου και τις παρακείμενες οδούς.

Δεν θα επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της οδού Εδέσσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από την παραπάνω Υπηρεσία θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button