Μπάσκετ

Άρης-Γκιρεσούν σήμερα (13:00)

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι (13:00) την Γεσίλ Γκιρεσούν στο παιχνίδι των ομάδων που δεν έχουν κερδίσει ακόμα στο τουρνουά της Προύσας.

Οι κίτρινοι μετρούν δύο ήττες από Τόφας και Σακάρια, παίζοντας με βασικές ελλείψεις καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει στην διάθεσή του τους βασικούς ψηλούς, ενώ είναι εμφανές ότι έχουν επηρεάσει όλους τους παίκτες τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και οι παράλληλες προπονήσεις τις ημέρες των αγώνων.

Την συγκεκριμένη περίοδο δεν είναι δικαιολογία, αλλά σοβαρός λόγος που ακόμα οι παίκτες δεν έχουν… λυθεί μέσα στο γήπεδο. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι δύο πιο ποιοτικοί ξένοι, Κουάμι Βον και Κάιλ Γουίβερ ενσωματώθηκαν τελευταίοι στην προετοιμασία και ακόμα “ψάχνονται”, μπορεί να αντιληφθεί τα αίτια που οι κίτρινοι δεν παρουσιάζουν ακόμα την εικόνα που θέλει ο Γιαννάκης.

Στο σημερινό φιλικό με την Γκιρεσούν τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αν αναλογιστεί κανείς ότι το παιχνίδι θα δοθεί 16 ώρες μετά το τέλος του χθεσινού με τη Σακάρια.

Είναι, όμως, περίοδος προετοιμασίας, τα φιλικά γίνονται για να βγαίνουν συμπεράσματα για τον Γιαννάκη και τους συνεργάτες του και όχι για τα αποτελέσματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button