Ποδόσφαιρο

«Θα ψάξουμε επιχειρηματία για τον Βόλο, αλλιώς θα διαλυθεί…»

Τι είπε ο Μπέος

Ο Δήμαρχος του Βόλου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Astra και τόνισε πως στόχος του ήταν να ενώσει τον Βόλο και όχι να τον διχάσει. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με επενδυτές, τονίζοντας πως αν δεν βρεθεί επιχειρηματίας να αναλάβει την ομάδα τότε αυτή θα διαλυθεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το 2017 πήρα την απόφαση να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο, επί σειρά ετών ταλαιπωρείται από μερικά άτομα, 100 από Νέα Ιωνία και 100 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι να βρίζουν τη μάνα και το σπίτι κάποιου. Αγωνιστικά ο Βόλος πέτυχε 200%, πέρυσι έπαιξε στα playoffs.

Είχε αθλητικό τουρισμό και ανάπτυξη η πόλη. Δεν κατάφερα να ενώσω τον κόσμο και να αγκαλιαστεί η ομάδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Δεν ήθελα να διχάσω αλλά να ενώσω. Η μία ομάδα είναι στο Α’ τοπικό, η άλλη ομάδα βρήκε ένα κορόιδο από την Αγγλία για να πληρώνει και οι υπόλοιποι να κάνουν τους παράγοντες. Εγώ κουράστηκα και αποχωρώ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θα κάνουμε προσπάθεια να μείνει ο Βόλος στη Super League.

Άσχετα εάν θα τα καταφέρει θα ψάξουμε να βρούμε επιχειρηματία να την αγοράσει, αλλιώς θα διαλυθεί. Μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες θα μιλήσω, θα τη δώσω χωρίς αντίτιμο. Ο λόγος μου εμένα είναι συμβόλαιο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button