Γενικά

Η νύχτα μέρα θα γίνει παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη – Με 5.000 πυροτεχνήματα η υποδοχή του 2018!

Με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων θα υποδεχθεί το νέο έτος η Θεσσαλονίκη. Περισσότερα από 5.000 πυροτεχνήματα, προσφορά του ΕΒΕΘ, θα φωτίζουν επί 10 λεπτά την πόλη.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ΕΒΕΘ συμμετέχει και αυτή τη χρονιά στις εορταστικές δράσεις του Δήμου, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη ρίψη των πυροτεχνημάτων τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, όπως ακριβώς έπραξε και πέρσι.

«Πρόθεσή μας είναι η διοργάνωση μιας φαντασμαγορικής εκδήλωσης, τουλάχιστον εφάμιλλης της περσινής, που θα προσελκύσει στην πόλη μας, πέραν των δημοτών και πολλούς επισκέπτες, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία», επισήμανε το ΕΒΕΘ στη σχετική επιστολή του προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Το εντυπωσιακό υπερθέαμα θα ξεκινήσει ένα λεπτό πριν από την αλλαγή του χρόνου και η «βροχή» των πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον ουρανό της Θεσσαλονίκης θα διαρκέσει 10 λεπτά . Η ρίψη των πυροτεχνημάτων θα γίνεται από θαλάσσης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους. Για το σκοπό αυτό, επίσης με δαπάνη του ΕΒΕΘ, θα χρησιμοποιηθούν δυο φορτηγίδες, οι οποίες θα αγκυροβολήσουν στο Θερμαϊκό, απέναντι από την Πλατεία.

Τα περισσότερα από τα 5.000 πυροτεχνήματα, όπως γράφει η naftemporiki.gr, θα εκτοξεύονται σε ύψος 120 μέτρων, με «άνοιγμα» 250 μέτρων, φωτίζοντας μια τεράστια περιοχή, με στόχο να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα που θα γίνει ορατό και σε άλλες περιοχές της πόλης και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button