Ποδόσφαιρο

Εκδότης Hellenic News of America: «Αυτή είναι η αλήθεια για την συνάντηση Καρυπίδη-Παπαδόπουλου-Σούγκαρμαν»

Ο Παύλος Κοτρώτσιος πρόεδρος και εκδότης των Hellenic News of America που δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Τομ Παπαδόπουλο και τον Τζέι Σούγκαρμαν, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης σχετικά με το θέμα αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την παρουσία του Καρυπίδη στη Φιλαδέλφεια είπε:

Είναι προσωπικός μου φίλος ο Τομ Παπαδόπουλος και πήγαμε μαζί στο γήπεδο. Ο κ. Καρυπίδης επισκέφτηκε ιδιωτικά τον κ. Παπαδόπουλο. Θεώρησε σκόπιμο να τον γνωρίσει μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Σούγκαρμαν. Ήμασταν όλοι την ώρα μαζί στην σουίτα του κ. Παπαδόπουλου, μιλήσαμε και είδαμε το παιχνίδι. Χαρά μας θα ήταν να δώσει ο Άρης κι ένα φιλικό στη Φιλαδέλφεια, όπως έκανε η Εθνική Ελλάδας. Έγινε μία γνωριμία στο ημίχρονο, βγάλαμε μερικές φωτογραφίες και αυτό ήταν όλο. Προσωπικά έβγαλα τις φωτογραφίες.

Για το αν τέθηκε θέμα συζήτησης για επιχειρηματική εμπλοκή του κ. Παπαδόπουλου στην ΠΑΕ Άρης, τόνισε:

Δεν έχω κάποια τέτοια πληροφόρηση, ήταν μια συζήτηση σε ένα εντελώς φιλικό το περιβάλλον. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι που να ειπώθηκε περί επένδυσης. Ήμασταν συνέχεια μαζί, ενώ λόγω της προσωπικής μου σχέσης με τον Τομ Παπαδόπουλο, εφόσον υπήρχε κάτι θα το γνώριζα, αλλά δεν υπάρχει. Τόσο ο κ. Καρυπίδης όσο και η κ. Καρυπίδου ήταν πολύ χαρούμενοι που βρέθηκαν σε αυτό το ωραίο γήπεδο.

Για την πληροφορία ότι βρέθηκε ο Παπαδόπουλος το καλοκαίρι στο Κλεάνθης Βικελίδης είπε:

Ισχύει ότι βρέθηκε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επισκέφτηκε το γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται, το έχω κάνει κι εγώ μαζί του.

Για το επιχειρηματικό προφίλ του Παπαδόπουλου είπε:

Είναι ένας ισχυρός επιχειρηματίας στη Φιλαδέλφεια. Είναι  ένας πολύ καλός παράγοντας, από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και εμπορίας μαρμάρων.

Για τις χορηγίες στους αθλητικούς συλλόγους είπε:

Η εταιρεία του δίνει χορηγίες σε όλες τις ομάδες της Φιλαδέλφεια. Είναι φίλος του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού, αλλά η εταιρία του θέλει και να βοηθήσει τις ομάδες. Είναι χαρά της ομογένειας, να είναι χορηγός σε πολλές μεγάλες ομάδες.

Για τον μεγαλομέτοχο των Philadelfia Union:

Ο κ. Σούγκαρμαν είναι πολύ δυνατός όντως οικονομικά. Μπορεί να υπάρξει μία συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών. Μία ανταλλαγή, για προπονήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών είτε στην Φιλαδέλφια, είτε στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να ωφελήσει σε πολλούς τομείς και στο μέλλον και εμπορικά και τουριστικά κτλ.

Για το μέγεθος της ποδοσφαιρικής ομάδας είπε:

Αρκεί να σας πω ότι όλα τα εισιτήρια είναι προπωλημένα για τα επόμενα δύο χρόνια. 18.500 χιλιάδες παίρνει το γήπεδο και είναι γεμάτο. Οι σουίτες είναι πολύ πιο ακριβές.Είναι μια ισχυρή ομάδα.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button