Γενικά

Εγκαίνια για το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 18.30 τα εγκαίνια για το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.ΙΕΚ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Το Ι.ΙΕΚ ξεκινάει τη λειτουργία του με μεγάλες προσδοκίες και υψηλούς στόχους. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο αμφιθέατρο “Seth Frank” της σπουδαστικής Εστίας “Αλίκη Περωτή”.

Ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Δρ. Πάνος Κανέλλης και ο Dean της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Δρ. Ευάγγελος Βέργος, θα μιλήσουν για την καινούρια αυτή προσπάθεια. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Τάσος Κουράκης όπως και εκπρόσωποι φορέων και στελέχη επιχειρηματικού κόσμου.

Η Σχολή είναι ιστορικά συνδεδεμένη με την επαγγελματική εκπαίδευση και προσφέρει πλήθος προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, όπως σεμινάρια, μονοετή προγράμματα και κατάρτιση αγροτών σε νέα αντικείμενα, εδώ και πολλά χρόνια. Διαθέτει 1.250 ιδιόκτητα στρέμματα για πρακτική εκπαίδευση, 15 ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αγροδιατροφικού τομέα, 25 επιστημονικά εργαστήρια, ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, μία σπουδαστική εστία και ένα εκπαιδευτικό αγρόκτημα. Το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής εγγυάται την άρτια και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση των σπουδαστών του.

Ο στόχος του είναι να προσφέρει στους σπουδαστές γνώση, μέσα από την οποία θα γνωρίσουν, θα κατανοήσουν και θα εφαρμόσουν καινοτόμες και σωστές πρακτικές βελτιστοποίησης της αγροτικής παραγωγής αναπτύσσοντας, παράλληλα, περιβαλλοντική συνείδηση. Το Ι.ΙΕΚ κάνει πράξει την αποστολή του, καθώς εφαρμόζει σύγχρονες και καινοτόμες βιωματικές μεθόδους μάθησης, στις εξαιρετικές εργαστηριακές υποδομές και πιλοτικές μονάδες παραγωγής που διαθέτει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Ο σκοπός είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει επιστημονικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες, ώστε να διασφαλίσουν τη μελλοντική επαγγελματική του εξέλιξη.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button