Γενικά

Βetsson Academy: Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Betsson έφτασαν

Το Βetsson Academy και το ΣΑΕΚ OΜΗΡΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με στόχο την προώθηση της δια βίου μάθησης, τη βελτίωση της πρόσβασης στην εκπαίδευση και την υποστήριξη της ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Με επικεφαλής διακεκριμένους καθηγητές του ΣΑΕΚ OΜΗΡΟΣ, τα σεμινάρια αυτά θα απευθύνονται σε νέους πτυχιούχους, καθώς και σε έμπειρα στελέχη διαφόρων κλάδων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες και πρακτικές γνώσεις στο Betsson Hub (Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη -Μύλος, 54627), καθώς και την ευκαιρία να κερδίσουν μια υποτροφία για ένα σύντομο πρόγραμμα σπουδών στο ΣΑΕΚ OΜΗΡΟΣ.

Το Betsson Academy, γνωστό για τη δέσμευσή του στην εκπαιδευτική αριστεία, περήφανα συνεργάζεται με το ΣΑΕΚ OΜΗΡΟΣ, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα.

Με την πλούσια ιστορία του στην παροχή επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης, το ΣΑΕΚ OΜΗΡΟΣ θα φέρει ανεκτίμητη τεχνογνωσία σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα γίνεται κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Ο νικητής της κλήρωσης θα κερδίσει υποτροφία για ένα σύντομο δίπλωμα του ΣΑΕΚ OΜΗΡΟΣ, στην ειδικότητα που τον ενδιαφέρει.

Το Σεμινάριο των Πρώτων Βοηθειών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 15 Μαΐου (17:00-20:00) στο Betsson Hub στην Θεσσαλονίκη, είναι αυτό που θα εγκαινιάσει αυτή την πρωτοβουλία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πρακτικές τεχνικές για την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως τραυματισμοί, αναπνευστικές δυσκολίες και καρδιακές προσβολές.

Με εξειδικευμένη καθοδήγηση εκπαιδευτή και προσαρμοσμένο περιεχόμενο, αυτό το σεμινάριο είναι μια ευκαιρία για όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες πρώτων βοηθειών και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε κρίσιμες καταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την διεύθυνση:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button