Μπάσκετ

«Τρέμει» η ΑΕΚ τις… νέες βροχοπτώσεις, λόγω της οροφής στην έδρα της

Η ΑΕΚ έχει εισέλθει στην νέα της έδρα, αλλά τα προβλήματα δεν τους έχουν εγκαταλείψει.

Δεν έχει ολοκληρωθεί η στεγανοποίηση στην οροφή του γηπέδου στα Άνω Λιόσια, με την διοίκηση της ΚΑΕ να ανησυχεί για νέες φθορές με τις βροχοπτώσεις τις ημέρες του Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χήνας, διευθυντής της ΚΑΕ, αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπ που ήταν άστεγο για δεκαετίες».

Επίσης, ο υπεύθυνος του γηπέδου, Γιώργος Παρχαλιάς, δήλωσε:

«Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει ήδη αλλάζοντας παρκέ γιατί είχε μουχλιάσει το προηγούμενο. Δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Ελπίζουμε να προλάβουμε το βαρύ χειμώνα που έρχεται. Το 2004 είχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button