Ποδόσφαιρο

To υπερσύγχρονο ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνει ο Άρης στην Πτολεμαΐδα (photos)

Οι κιτρινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ελλάδα, κάνοντας γνωστό και το ξενοδοχείο στο οποίο θα φιλοξενηθούν.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα θα βρεθεί στο Hotel Pantelidis στην Πτολεμαΐδα, μία απόλυτα σύγχρονη εγκατάσταση τεσσάρων αστέρων στην πόλη όπου θα καταλύσει η ομάδα.

Πρόκειται για ξενοδοχείο που έχει έως και… ελικοδρόμιο μαζί με όλες τις υπόλοιπες σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν το 2021 αλλά και Spa centre για την αποκατάσταση και αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών. Ακόμη προσφέρεται εσωτερική πισίνα με τους καταρράκτες, την αντίστροφη κολύμβηση και τους αυχενικούς πίδακες, 2 Jacuzzi και Hamam για την αποθεραπεία των αθλητών, η εξωτερική πισίνα διαστάσεων 25χ13m και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για massage προσθέτουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τους αθλητές.

Άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου. Επαγγελματικά όργανα γυμναστικής που καλύπτουν τις ανάγκες εκγύμνασης. Ελλειπτικά, κωπηλατικά μηχανήματα, επαγγελματικούς διαδρόμους αλλά και όλα τα μικρά και μεγάλα αξεσουάρ που απαιτούνται για την προετοιμασία μιας ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button