Μπάσκετ

Το ταξίδι που χάλασε τα σχέδια του Σταρκ, με Καρ κόντρα σε Μαρούσι και Γκραν Κανάρια ο Άρης

Αλλαγή πλάνων για τον Γιάννη Καστρίτη ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στο Μαρούσι. Η έλευση του Τζόναθαν Σταρκ αποδείχθηκε περιπετειώδης με αποτέλεσμα στην αποστολή των κιτρινόμαυρων να βρίσκεται για τα ματς με Μαρούσι και Γκραν Κανάρια ο Μάρκους Καρ.

Συγκεκριμένα, ο Σταρκ αναμενόταν να έρθει στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όμως το υπερατλαντικό ταξίδι του είχε… περιπέτειες. “Κόλλησε” στο Μόναχο λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει την ανταπόκριση για τη Θεσσαλονίκη.

Ήδη οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν ενέργειες για να μεταβεί απευθείας στην Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την αποστολή του Άρη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με το Μαρούσι.

Ο Σταρκ ακολούθως θα αναχωρήσει μαζί με την αποστολή του Άρη τη Δευτέρα για την Ισπανία, ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο Μάρκους Καρ θα είναι κανονικά παρών στους αγώνες κόντρα σε Μαρούσι και Γκραν Κανάρια και όπως όλα δείχνουν η αλλαγή θα γίνει στον αγώνα με το Περιστέρι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button