ΓενικάΜουσική

To Tραγούδι της Εβδομάδας: Τhe Holy Spirit of Nothing – “Oh Lord”

 

Μία μπάντα που το όνομα της μπορεί και περιγράφει απόλυτα, με δύο μόνο λέξεις, όλο της το χαρακτήρα

Γράφει η Εύη Αλεξίου:

Στον κόσμο που ζούμε όπου ένα μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας ζούνε για την προβολή, τους μεγάλους τίτλους και το φαίνεσθαι, που πουλάνε την αξιοπρέπεια τους ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό για ένα λεπτό δημοσιότητας, υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις. Υπάρχουν κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι, εκπληκτικοί καλλιτέχνες, αθόρυβοι, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δουλειά τους, να είναι δημιουργικοί, να είναι παραγωγικοί.

Ταγμένοι αποκλειστικά και μόνο στην τέχνη τους γράφουν μουσική και μέσα από αυτή εκφράζουν τους προβληματισμούς, τους φόβους και τις αγωνίες τους, τα συναισθήματα τους, αντιδρούν και αγωνίζονται με όλο τους το σθένος.

Τα παιχνίδια των δισκογραφικών και των showbiz είναι παντελώς άγνωστα γι αυτούς και το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν ένα ωραίο προφίλ στα media.

Αυτοί οι μουσικοί λοιπόν μας ενθουσιάζουν, γι αυτό και τους αγαπάμε λιγάκι παραπάνω και τα τραγούδια τους φυσικά τα ακούμε μέσα από τις λίστες του Yellow Radio.

Τhe Holy Spirit of Nothing

Σήμερα λοιπόν μέσα από τη στήλη το Τραγούδι της Εβδομάδας ακούμε το μουσικό κομμάτι Oh Lord από τους Τhe Holy Spirit of Nothing, που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Μellaux. Ένα ολοκαίνουριο εκπληκτικό τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 και αναφέρεται σε μια αγάπη γεμάτη ιδιοτέλεια.

Όπως λέει και το όνομα τους οι Τhe Holy Spirit of Nothing (το Άγιο Πνεύμα του Τίποτα) είναι μία από αυτές τις μπάντες. Οι πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδύκτιο γι αυτούς είναι ελάχιστες, σχεδόν ανύπαρκτες γιατί αυτό επιθυμούν οι ίδιοι. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία εκτός αυτά που θεωρούν οι ίδιοι βασικά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παίζουν τη μουσική και τα τραγούδια τους και να περνάνε μέσα από αυτά τα μηνύματα τους σε όλους εμάς.

Το συγκρότημα έρχεται από την Αυστρία, παίζουν psychedelic rock και απαρτίζεται από έξι άτομα, τρεις κιθάρες, μπάσο, συνθεσάιζερ, τύμπανα, διάφορα όργανα και δύο φωνές. Έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους το Sermons το 2018 και το Μellaux. Το θέμα τους παραμένει το ίδιο, τα τραγούδια τους μιλάνε για το φως και τη σκιά, την ελπίδα και την απώλεια, την υπερβολή και την απόγνωση.

Τhe Holy Spirit of Nothing

Τake my son take my land
And let me love you oh Lord
But could you save me oh Lord

Πάρε το γιο μου πάρε τη γη μου
Και άφησε με να σε αγαπάω Κύριε
Όμως θα με σώσεις Κύριε

Καλή σας ακρόαση!!!…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button