Μπάσκετ

Το συνολικό 59-15 στις βολές και η… φοβερή στιγμή με την παραδοχή του Μήτογλου

Οι διαιτητικές “ανορθογραφίες” σε ΠΑΟ-Άρης

Στο εκπληκτικό “διπλό” που είχε πάρει ο Άρης στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, μέχρι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καυτηρίασε την κωμική διαιτησία που υπήρχε σε βάρος των “κιτρίνων”. Σε εκείνο το ματς τελείωσε με 29 βολές υπέρ του Παναθηναϊκού και μόλις 6 υπέρ του συνόλου του Καστρίτη. Στον ημιτελικό Κυπέλλου του Σαββάτου, στο πρώτο 20λεπτο οι διαιτητές ενώ έδειχναν “ευαίσθητοι” σε φάουλ των παικτών του Άρη, δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο όσον αφορά τους καλαθοσφαιριστές του Αταμάν.

Έτσι, στο ημίχρονο οι βολές ήταν 19-2 υπέρ των “πρασίνων” και αυτό ήταν ένα σοβαρό μειονέκτημα για τους “κίτρινους”. Οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον χθεσινό αγώνα με 9 εκτελεσμένες βολές, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός είχε 30 βολές στο παιχνίδι! Αν κάνουμε την… σούμα των δυο αγώνων, δηλαδή σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τότε οι “πράσινοι” είχαν συνολικά 59 βολές και ο Άρης μόλις 15 βολές!

Διαφορά, 44 βολών, δηλαδή, με τους διαιτητές στον ημιτελικό του Σαββάτου να μην είναι καθόλου καλοί και αυτό να επηρεάζει τους “κίτρινους”. Είναι χαρακτηριστική μια φάση με το σκορ στο 49-37… Σε εκείνο το σημείο, σε επίθεση του Άρη, ο Μήτογλου έκανε φάουλ και μάλιστα σήκωσε το χέρι του για να το παραδεχτεί ωστόσο οι διαιτητές δεν έδωσαν παράβαση! Φοβερό, αλλά έγινε. Και αυτό δείχνει την κακή νοοτροπία κάποιων ρέφερι. Σε εξόφθαλμες φάσεις, είτε σε παιχνίδια του ΠΑΟ, είτε σε αυτά του Ολυμπιακού, οι διαιτητές δεν δίνουν αυτά που πρέπει και… κλείνουν τα μάτια, με αποτέλεσμα να εκτίθενται. Το θέμα είναι αυτό το τελευταίο, το κατά πόσο τους νοιάζει…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button