ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Το “σχέδιο αφανισμού” απέτυχε για ακόμη μια φορά!

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλαν υψηλόβαθμα στελέχη του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα στην ίδια σεζόν, με σκοπό να κάνουν κακό στον ποδοσφαιρικό Άρη και για άλλη μια φορά απέτυχαν.

Μετά από έναν από τους πιο έντονους συναισθηματικά αγώνες του ποδοσφαιρικού Άρη τα τελευταία χρόνια, παίρνοντας μια ιστορικής σημασίας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, οι γνωστοί-άγνωστοι επιστράτευσαν κάθε μέσο που είχαν στη διάθεσή τους, για να κάνουν κακό στην ομάδα του Άρη για ακόμη μια φορά φέτος.

Γνωρίζοντας πως οι ομάδες τους δεν θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν στα ίσια τον Άρη, εφηύραν την υπόθεση “Λάσκοφ” και αφαίρεσαν με το έτσι θέλω 6 βαθμούς από τους κιτρινόμαυρους. Στη συνέχεια, το ευρωπαϊκό Δικαστήριο τους εξέθεσε, δικαιώνοντας τους κιτρινόμαυρους και ξεφτιλίζοντας ανεπανόρθωτα για ακόμη μια φορά την ΕΠΟ.

Κι έφτασε η ώρα, ο Άρης αντιμετώπιζε την ΑΕΚ και άρχισαν να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βγάλουν το θέμα της αδειοδότησης πριν από το παιχνίδι, ώστε να επηρεαστεί η ψυχολογία του κιτρινόμαυρου οργανισμού, κάτι που δεν το κατάφεραν.

Επιστράτευσαν όλες τις δυνάμεις τους, ΜΜΕ, ανθρώπους στην ΕΠΟ, παράγοντες άλλων ομάδων που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την υπόθεση, αλλά ξέχασαν το βασικό, όχι μόνο έχουν ενώσει τον Άρη ως οργανισμό, αλλά πλέον τον έχουν σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, με κάθε είδους δυσφήμιση και προσπάθεια πληγής στον “Θεό του Πολέμου”, να χτυπά κατευθείαν στην ασπίδα του.

Μέχρι τώρα, τα χτυπήματά σας έβρισκαν απλά στην ασπίδα, πλέον όμως να είστε έτοιμοι και για τα “αντίποινα”. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, η διαδικασία είναι μια: “Πρώτα σε περιφρονούν, μετά σε πολεμούν και στο τέλος τους νικάς”.

Αυτές οι νίκες, οι εξωαγωνιστικές, είναι οι νίκες που χρειάζεται ο Άρης για να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη χώρα, γιατί δυστυχώς το να έχεις μια πολύ καλή ομάδα, δεν σε κάνει απαραίτητα διεκδικητή τίτλων. Ο Άρης για 2 συνεχόμενες χρονιές έφαγε κομμάτι από την πίτα των τεσσάρων, “μέσα από τα χέρια” ενός εξ αυτών.

Μέχρι τώρα τον Άρη δεν τον υπολόγιζαν, τον περιφρονούσαν όπως είπαμε, έπειτα άρχισαν να τον πολεμούν με κάθε μέσο και πάλι απέτυχαν. Πλέον ο Άρης βγαίνει στην αντεπίθεση, καθώς εκτός από αγωνιστικά, μεγαλώνει και εξωαγωνιστικά και αυτό ήταν το μόνο πράγμα που έλειπε από τον Άρη εδώ και πολλά χρόνια.

Προσπάθησαν πολλές φορές να τον αφανίσουν, όμως απέτυχαν, πλέον ο Άρης βγαίνει στην αντεπίθεση, καλή σας απόλαυση.

Γιώργος Σιδερίδης

Σπουδαστής Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Το Yellow Radio FM 101.7 ήταν το πρώτο Μέσο το οποίο του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. «Παθιασμένος» με τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, είναι μέλος της οικογένειας του Yellow εδώ και 2 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button