Μπάσκετ

“Tο έβλεπα ότι πηγαίνει προς την επιστροφή του Άρη…”

Tι είπε ο Τσαϊρέλης

Για το ματς με τον Άρη μίλησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ο οποίος πέτυχε 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, προκαλώντας έτσι πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα είπε στο Web Radio της ΕΟΚ:

Για την εικόνα του αγώνα με τον Άρη: “Είδαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια ουσιαστικά, ένα του 1ου και ένα του 2ου ημιχρόνου. Στο 1ο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα, μας έβγαιναν τα πάντα, είχαμε ενέργεια και καλές επιλογές, ο Άρης φαινόταν λίγο μπερδεμένος. Στο 2ο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Ο Άρης δεν έκανε ζέσταμα στο ημίχρονο.

Περιμέναμε ότι θα υπάρξει αντίδραση απ’ τον Άρη, αλλά όχι τόσο μεγάλη. Σε συνδυασμό και με εμάς που δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να κάνει αυτά που έκανε, έγινε ό,τι έγινε. Ο κόσμος έκανε τρομερή ατμόσφαιρα και δεν είναι εύκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι 20 πόντων σε ένα τέτοιο γήπεδο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια”.

Για τη στιγμή που μείωσε ο Άρης στους 2 πόντους απ’ το -20: “Το άγχος πάει σε εμάς που παίζαμε εντός έδρας, ειδικά και όταν κερδίζεις 20 πόντους και η διαφορά πέφτει στους 2. Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά το έβλεπα ότι πηγαίνει προς την επιστροφή του Άρη.

Δεν είναι τόσο μεγάλο το άγχος, απλά αρχίζεις και σκέφτεσαι μήπως χάσεις. Ευτυχώς ο κόουτς Τακιανός έχει φτιάξει μια ομάδα με πολλές μονάδες και έμπειρα παιδιά, τα οποία ξέρουν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button