Ποδόσφαιρο

Το Ατρόμητος – Άρης μέσα από τα μάτια της Super League

Από το μακρινό 1972-73 ξεκινά η ιστορία των αγώνων ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη, με τις τρεις από τις τέσσερις πρώτες συναντήσεις τους ανεξάρτητα έδρας τελείωσαν ισόπαλες χωρίς γκολ.

Με 0-0 τελείωσε το πρώτο παιχνίδι της μεταξύ τους ιστορίας που έγινε στις 22 Οκτωβρίου 1972 στην Θεσσαλονίκη, όπως και οι δύο επόμενες συναντήσεις τους με γηπεδούχο τον Ατρόμητο.

Το 0-0 είναι και το δημοφιλέστερο σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τον Ατρόμητο, αφού υπάρχουν ακόμη δύο διαδοχικές αναμετρήσεις στο Περιστέρι με λευκές ισοπαλίες, το 2010-11 και το 2011-12.

Ο Άρης στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις δεν έχει ηττηθεί από τον Ατρόμητο και έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με 2-2, πήρε τη νίκη με 3-1. Ο Δράμπης και Κάμπορα για λογαριασμό του Άρη και ο Κουλούρης για τον Ατρόμητο είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει δύο φορές στην ίδια αναμέτρηση.

Τόσο οι τρεις νίκες του Ατρομήτου, όσο και οι πέντε του Άρη είναι όλες με διαφορετικό σκορ. Βέβαια και οι δύο έχουν νίκη με 4-2, σκορ που είναι το πιο παραγωγικό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος είχε διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο του μέχρι το προηγούμενο παιχνίδι του στο Περιστέρι, όπου ηττήθηκε με 2-0 από τον Βόλο. Αυτό ήταν το δεύτερο από τα πέντε εντός έδρας που δεν σκόραρε αυτή τη σεζόν, αφού είχε μείνει στο 0-0 με την Λαμία.

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 18-22

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com