Ποδόσφαιρο

Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων προτείνει η εισαγγελέας

Την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, προτείνει η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια απολογία της εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, Κυριακής Κλιάμπα μετά από τρεις ημέρες για την υπόθεση της στυγερής δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Η εισαγγελέας κατέληξε στην κατάθεση της πρότασής της, σύμφωνα με την οποία προτείνει την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Παράλληλα πρότεινε την ενοχή αρκετών εκ των κατηγορουμένων για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των δυο φίλων του Άλκη.

Συγκεκριμένα, η πρόταση της Εισαγγελέως ήταν η εξής:

Για τον 1ο κατηγορούμενο ηθική αυτουργία σε τελεσθείσα ανθρωποκτονία σε βάρος του Άλκη Καμπανού, ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Ά. Β. και ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Δ.Κ.

Για τους 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 9ο, 10ο, 11ο 12ο ανθρωποκτονια τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία σε βάρος του Άλκη Καμπανού, απόπειρα ανθρωποκτονιας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργια σε βάρος του Ά. Β.

Πηγή: news247.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button