Ποδόσφαιρο

Tι συνδέει τον Πάρντιου με τον (ταλαντούχο) Μπαντιασίλ της Τσέλσι

Στο εξωτερικό έχουν αναφορά στον προπονητή του Άρη

Την απόκτηση του -ιδιαίτερα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή- Μπενουά Μπαντιασίλ είχε ανακοινώσει προ ημερών η Τσέλσι, δίνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό για να γίνει το deal. Έκανε δικό της τον 21χρονο αμυντικό, αποκτώντας τον από την Μονακό έναντι 38 εκ. ευρώ. Τι σχέση, άραγε, μπορεί να έχει ο Άλαν Πάρντιου με τον Μπαντιασίλ της Τσέλσι; Οι Γάλλοι έχουν ειδική αναφορά σε αυτό.

“Εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχουν πολλά που να συνδέουν τον Άλαν Πάρντιου του Άρη Θεσσαλονίκης με τον πρώην πλέον παίκτη της Μονακό. Εκτός από μια λεπτομέρεια…”, τονίζεται αρχικά σε γαλλικό δημοσίευμα και επισημαίνεται πως η λεπτομέρεια που συνδέει τα δύο πρόσωπα, έχει να κάνει με το μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο που είχε ο Πάρντιου στη Νιουκάστλ, αφού είχε υπογράψει οκταετές συμβόλαιο (σ.σ. το 2012), με τον Μπαντιασίλ να τον “πλησιάζει”, υπογράφοντας ένα εξίσου μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο σε αγγλικό σύλλογο, μιας και το συμβόλαιό του με την Τσέλσι είναι διάρκειας 7,5 ετών.

“Ο Πάρντιου έγινε πρωτοσέλιδο όταν υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο με την Νιουκάστλ το 2012, σε μια εξαιρετική συμφωνία. Ο Μπαντιασίλ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα συμβόλαια με την υπογραφή του στη Τσέλσι. Όχι τόσο για τα 38 εκ. ευρώ που δόθηκαν για την μεταγραφή του, αλλά για το γεγονός πως ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 7,5 ετών”, υπογραμμίζεται σε γαλλικό δημοσίευμα.

Ο Μπαντιασίλ…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button