Μπάσκετ

Tι έγινε με Μπέιτς το καλοκαίρι

Ο “έλεγχος” του Άρη

Ηταν ένα… σοκ για τον Άρη ο τραυματισμός του Μάνι Μπέιτς. Τα άσχημα νέα ήρθαν σε μια περίοδο που ο Αμερικανός άρχισε να προσαρμόζεται ιδανικά ενώ στους “κίτρινους” κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής, στο ματς απέναντι στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τραυματίστηκε στον χειρουργημένο του ώμο.

Είχε τραυματιστεί πρώτη φορά την σεζόν 2021/22, στο πρώτο επίσημο ματς της τότε ομάδας του και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Επειδή μπορεί να δημιουργηθούν… λάθος εντυπώσεις για το πώς χειρίστηκε ο Άρης το ζήτημα του Μπέιτς, αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί, είναι πως το καλοκαίρι, όταν ο Αμερικανός εντάχθηκε στην ομάδα, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον Μπέιτς, προκειμένου οι “κίτρινοι” να τσεκάρουν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα στον ώμο.

Από τις εξετάσεις που προέκυψαν και τον… αναλυτικό “έλεγχο” που έγινε από πλευράς Άρη, ο Μπέιτς έδειχνε “ταύρος” και σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας μάλιστα μια “γεμάτη” σεζόν πίσω του κατά την αγωνιστική χρονιά 2022/23. Μια σεζόν που εξελίχθηκε πολύ καλά για τον Μπέιτς αγωνιστικά, το όνομά του “έπαιξε” ακόμη και για το ότι θα μπορούσε μελλοντικά να “μπει” στο ΝΒΑ, βάσει των προσόντων του, με τον Άρη να τον κάνει δικό του και να ποντάρει πολλά στον Αμερικανό.

Για να επιστρέψουμε στα… του τραυματισμού, τίποτα ανησυχητικό δεν φάνηκε από τις εξετάσεις που είχαν γίνει στον 23χρονο καλαθοσφαιριστή, γι’ αυτό και τελικά αποκτήθηκε. Τελικά, μια… κακιά στιγμή στο φιλικό της Κυριακής, θα αφήσει τον Μπέιτς στα “πιτς”, με αποτέλεσμα ο Άρης ήδη να “ψάχνει” τον αντικαταστάτη του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com