Ποδόσφαιρο

Θύρα 13: “Ένστολα καθάρματα επιτίθενται σε οπαδούς”

Σκληρή ανακοίνωση κατά της αστυνομίας και τη βία που ένιωσαν οι οπαδοί του Άρη στο Περιστέρι εξέδωσε η Θύρα 13.

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού αναφέρουν:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2022
Χωρίς καμία αφορμή και αιτία ένστολα καθάρματα επιτίθενται σε οπαδούς που τόλμησαν να ακολουθήσουν την ομάδα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση.
Εκφράζοντας από μεριά μας την αλληλεγγύη στους οπαδούς καθώς τέτοιες συμπεριφορές τις βιώνουμε καθημερινά και οι ίδιοι με ύβρεις,επιθέσεις,απειλές στην έδρα μας αλλά και στις εκτός έδρας μετακινήσεις.
Μέρα χαράς ενός ντέρμπι όπως η αυριανή,δεκάδες προέλεγχοι,τα γύρω μαγαζιά να παραμένουν κλειστά με τρόπο που θυμίζει χούντα.
Αυτά διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά μας κουνάνε το δάχτυλο οι ΑΡΔ και η αστυνομία ότι για όλα φταίνε οι οπαδοί.
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Αξίζει να σημειωθεί οτι ειπώθηκε εμετικός χαρακτηρισμός από τα ένστολα γουρούνια προς τον νεκρό οπαδό του Άρη Άλκη Καμπανό.
ΥΓ1: Επειδή τέτοια θα είναι και η αυριανή τους συμπεριφορά εφιστούμε την προσοχή στον κόσμο μας.Όλα αυτά γίνονται τις περισσότερες φορές εσκεμμένα και εξυπηρετούν καταστάσεις και συμφέροντα.
ΥΓ2 Μετακινήσεις γίνονται μόνο με συνεννόηση οπαδών καθώς η αστυνομία και η κυβέρνηση είναι ανίκανες να οργανώσουν το οτιδήποτε.
ΘΥΡΑ 13-1966

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button