Ποδόσφαιρο

Θυμήθηκε τον Πατριάρχη και την ευλογία του στον Άρη ο Βένος

Με αφορμή την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Ελλάδα, ο Γιάννης Βένος γύρισε το χρόνο πίσω.

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη με σχόλιο του, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό κατέγραψε όσα είχαν γίνει πριν μερικά χρόνια.

Αναλυτικά:

«Με την ευκαιρία τής άφιξης στην Αθήνα, τού Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, θυμηθήκαμε την επίσκεψη πριν χρόνια στην Κων/πολη, των παλαιμάχων τού ΑΡΗ και εκπροσώπων τού Δήμου Θεσ/νίκης, σε μια προκαθορισμένη συνάντηση στο Πατριαρχείο.

Όλη η αποστολή των παλαιμάχων, μαζί με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου, τον κ Νίκο Παπαγιαννόπουλο, και τον αντιπρόεδρο τού Δημοτικού συμβουλίου κ Νίκο Τσαρούχα, εκπροσώπους τού Δήμου Θεσ/νίκης, έγινε δεκτή με ιδιαίτερη τιμή στο Πατριαρχείο, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Ο Παναγιώτατος,αφού έδωσε την ευλογία του σε όλη την αποστολή, συνομίλησε με όλους και δέχτηκε αναμνηστικά δώρα ως ενθύμιο τής συνάντησης!

“Σας υποδέχομαι με πολύ αγάπη και τιμή. Εύχομαι όλες αυτές οι προσπάθειες πού κάνετε για τούς δημότες της Θεσσαλονίκης αλλά και για τον σύλλογο τού ΑΡΗ, να συνοδευτούν από απόλυτη επιτυχία!” ήταν τα πρώτα λόγια τού Παναγιώτατου κκ Βαρθολομαίου στα μέλη της αποστολής”.

Μεγάλη στιγμή για όλους μας, όταν κατά την ανταλλαγή δώρων, πήρε στα χέρια του την σημαία τού ΑΡΗ, και το βιβλίο με την ιστορία τού συλλόγου, και τα σήκωσε ψηλά με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button