Ποδόσφαιρο

Τα τρία «πορτοφόλια» που θα βάλουν μπρος για το όνειρο των Αρειανών, το γήπεδο!

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα συζητήθηκαν χθες στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναφορικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου του Άρη.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από πλευράς Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνης, Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ από πλευράς θεσμικών φορέων οι εξής: ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρος Λεκάκης και ο αρχιτέκτονας, Τάκης Δούμας.

Σε αυτή τη συνάντηση έγινε το πρώτο kick off. Μπήκαν οι βάσεις ώστε να ξεκινήσει ένα μεγαλόπνοο πρότζεκτ που θα έχει για αρχή πέντε άξονες και αυτοί είναι οι εξής:

1. Θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας που θα… τρέξει ανά τομέα την υλοποίηση του έργου.

2. Άπαντες δεσμεύτηκαν πως μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022 θα υπάρχει συγκεκριμένη «χάρτα» δράσης σε τεχνικό, οικονομικό, επενδυτικό, αλλά και πολιτικό επίπεδο.

3. Η χρηματοδότηση του έργου θα καλυφθεί από τρία «πορτοφόλια». Το κράτος, την Περιφέρεια και τον επενδυτή που θα αναλάβει την υλοποίησή του, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια ενεργά.

4. Το κόστος κατασκευής του έργου φτάνει τα 200.000.000 ευρώ. Τα μισά από αυτά τα χρήματα έχουν να κάνουν με την κατασκευή του γηπέδου και τα υπόλοιπα αφορούν τις παρελκόμενες διαδικασίες!

5. Η πολιτική-πολιτειακή-αυτοδιοικητική δέσμευση όλων των φορέων ότι δεν θα βάλουν εμπόδια στο μεγαλόπνοο έργο, που θα αλλάξει όλη την φυσιογνωμία της περιοχής και ειδικότερα της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button