Μπάσκετ

Τα δεδομένα με Χάνλαν, Σιδηροηλία ενόψει Περιστερίου

Περιμένει τους τραυματίες να επιστρέψουν ο Γιάννης Καστρίτης.

Ένα από τα σημαντικά ερωτήματα σε ότι έχει να κάνει με τον μπασκετικό Άρη είναι το τι θα συμβεί με την περίπτωση του Ολιβιέ Χάνλαν. Ο Καναδός είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος, με την απουσία του από το backcourt της ομάδας να είναι τουλάχιστον αισθητή απέναντι στον Ηρακλή.

Στο επόμενο διάστημα ο Χάνλαν θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και θα δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ο Άρης δεν πρόκειται να «ρισκάρει» με την θλάση β’ βαθμού που έχει ο έμπειρος γκαρντ, οπότε χρειάζεται ακόμη υπομονή.

Το τελευταίο διάστημα του Νοεμβρίου θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα και σε περίπτωση που όλα είναι όπως πρέπει, τότε θα παίξει κανονικά με το Περιστέρι.

Καλές πιθανότητες να αγωνιστεί έχει και ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Ο νεαρός αθλητής του Άρη είχε υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς, αλλά στο επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς.

Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά, ο Σιδηροηλίας θα είναι και πάλι στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη την πέμπτη Δεκεμβρίου. Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τον Σταύρο Σχίζα, υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μέχρι την επιστροφή του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button