Ποδόσφαιρο

Η περίπτωση του Αντέμ και η ολοκλήρωση του δανεισμού του

Η παραχώρηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή στη Σκούπι τελειώνει τον Γενάρη και πρέπει να παρθεί μία απόφαση για το μέλλον του.

Από πέρσι τον Ιανουάριο ο Άρης έχει δώσει δανεικό στη Σκούπι τον Αλί Αντέμ, με δανεισμό για έναν χρόνο. Τον Γενάρη του 2022 ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και θα πρέπει να αποφασίσουν οι κιτρινόμαυροι, όσον αφορά για το τι θα κάνουν με την περίπτωσή του.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον Άρη, είναι βασικός στην ομάδα του και βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του. Ο Άρης τον απέκτησε ως ένα μελλοντικό πρότζεκτ και το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι να μην επιστρέψει τον Ιανουάριο και να συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στη Σκούπι.

Μέσα στο Δεκέμβριο αναμένεται να γίνουν επαφές, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του Αντέμ. Προφανώς ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής, αφού εκτός της Ελπίδων της γειτονικής χώρας, στην οποία είναι βασικός και αναντικατάστατος, βρίσκεται πλέον σε κάποιες αρχικές κλήσεις και της ανδρικής ομάδας.

Έτσι όπως είναι η κατάσταση βέβαια, δύσκολα θα βρει χώρο στον Άρη, οπότε μάλλον θα αναζητηθεί ομάδα για να συνεχίσει ως δανεικός, με τη Σκούπι πάντως σε κάποιες πρώτες επαφές, να θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, έχοντας το προβάδισμα για να τον κρατήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button