Ποδόσφαιρο

Super League 1: Μείωση σε όλα τα συμβόλαια αν αυξηθούν οι ομάδες τονίζει η Nova

Tι θα συμβεί τελικά με την αναδιάρθρωση της Super League, η Γ.Σ που θα γίνει την Δευτέρα και η στάση της NOVA σε περίπτωση που αυξηθούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα.

Tα στελέχη της NOVA σχολιάζουν το ενδεχόμενο να αυξηθούν από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν οι ομάδες στην Super League 1, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι θετικοί σε μια ανταγωνιστική Super League αλλά όχι σε μια Λίγκα με πολλές ομάδες.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα σενάρια που μιλούν για πρωτάθλημα που μόνο για την σεζόν 2020-21 θα διεξαχθεί «είτε με 15, είτε με 16, είτε με 18, είτε ακόμα και με 20 ομάδες, …και από την μεθεπόμενη σεζόν 2021-22, μπορεί να μειωθεί στις 12 ή ακόμα και στις 10 ομάδες», από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA τόνιζαν ότι «μια τέτοια πρόταση μετατρέπει την Λίγκα σε …. Ασανσέρ League, όπου ανάλογα με τα κέφια των παραγόντων, πατάς το κουμπί και κάθε φορά κατεβαίνεις σε διαφορετικό όροφο».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Nova:

«Στελέχη της Nova σχολιάζοντας τα σενάρια που διαρρέονται ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League και μιλούν για πρωτάθλημα που μόνο για την σεζόν 2020-21 θα διεξαχθεί “είτε με 15, είτε με 16, είτε με 18, είτε ακόμα και με 20 ομάδες, …και από την μεθεπόμενη σεζόν 2021-22, μπορεί να μειωθεί στις 12 ή ακόμα και στις 10 ομάδες”, τόνιζαν ότι μια τέτοια πρόταση μετατρέπει την Λίγκα σε …. Ασανσέρ League, όπου ανάλογα με τα κέφια των παραγόντων, πατάς το κουμπί και κάθε φορά κατεβαίνεις σε διαφορετικό όροφο.

Ταυτόχρονα υπενθύμιζαν σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι, ελάχιστες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, η πλειονότητα των 14 ομάδων της Super League δεν έχει εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο, λόγω της δεδομένης έλλειψης ανταγωνιστικότητας και εμπορικότητας του πρωταθλήματος.

Eξέφραζαν παράλληλα την απορία για το ποιος είναι αυτός που μπορεί σήμερα να εγγυηθεί ότι, οι επιπλέον των υφισταμένων 14 ομάδων, θα μπορέσουν να βρουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Και τόνιζαν ότι, με δεδομένη την οικονομική ύφεση, που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19, η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δωθεί είναι ότι οι εμπνευστές της αύξησης των ομάδων της Super League μπορούν να ποντάρουν μόνο στο ότι τελικά όλες οι ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των υφισταμένων 14, θα δεχτούν τελικά να πάρουν λιγότερα χρήματα, προκειμένου να χωρέσουν και οι παραπάνω από τις 14 ομάδες».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button