Ποδόσφαιρο

Στην Ονδούρα κάνουν ψηφοφορία για τον Πάλμα και τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας!

Παίρνει… διαστάσεις το θέμα

Ο Λουίς Πάλμα θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ποδοσφαίρου της Ονδούρας και συχνά ασχολούνται μαζί του. Τόσο σχετικά με το μέλλον του στον Άρη όσο και με την παρουσία του στην Εθνική ομάδα. Σχετικά με αυτό το τελευταίο, ο προπονητής της Εθνικής Ονδούρας, Ντιέγκο Βάσκεθ, ανακοίνωσε αποστολή για τα φιλικά με Βενεζουέλα και Μπαρμπέιντος, τα τελευταία πριν από το Gold Cup και στη λίστα δεν είναι το όνομα του Πάλμα.

Κάτι που έχει πάρει… μεγάλες διαστάσεις στην Ονδούρα, όπου έφτασαν να κάνουν ακόμη και ψηφοφορία για το συγκεκριμένο θέμα! Αυτή έχει “ανοίξει” με το ερώτημα: “Θα πρέπει ο Ντιέγκο Βάσκεθ να εξομαλύνει τα πράγματα με τον Λουίς Πάλμα και να τον καλέσει στην επιλογή για το Gold Cup 2023;”. Αν μη τι άλλο, είναι ενδεικτικό πως στην Ονδούρα δίνουν μεγάλη σημασία, όσον αφορά την παρουσία του ποδοσφαιριστή του Άρη στην Εθνική ομάδα.

Θυμίζουμε, ότι ο προπονητής της Ονδούρας, είπε: “Κανείς δεν έχει αποκλειστεί, είναι όλοι στο τελικό ρόστερ. Λείπει άλλος ένας μικρός κύκλος, λαμβάνοντας υπόψη τα φιλικά που έρχονται. Αργότερα, είναι το Gold Cup, οπότε δεν αποκλείουμε κανέναν”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com