Ποδόσφαιρο

“Στενοχωρημένος που δεν έπαιζε ο Ροντρίγκες – Του είχα πει να μείνει στην Ελλάδα”

Η “τοποθέτηση” του προπονητή της Ολίμπια

Mέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως ο Έντουιν Ροντρίγκες αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Άρη και επιστρέφει στην Ονδούρα. Στη συγκεκριμένη χώρα, πριν ακόμη οριστικοποιηθεί και τυπικά η αποχώρηση του νεαρού από τους “κίτρινους”, “κυκλοφόρησαν” δηλώσεις του προπονητή της Ολίμπια, Πέδρο Τρόγλιο, που ουσιαστικά επιβεβαίωνε πως περιμένει τον παίκτη. Ο Αργεντινός επανέλαβε πως είχε συμβουλέψει τον νεαρό να παραμείνει στον Άρη, αλλά το “θέλω” του παίκτη ήταν η επιστροφή στην Ονδούρα.

“Πριν μια εβδομάδα μίλησα μαζί του και τον συμβούλεψα να μείνει στην Ελλάδα”, είπε μεταξύ άλλων ο Τρόγλιο, προσθέτοντας: “Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στο κεφάλι του. Προφανώς, θα ήταν στενοχωρημένος που δεν έπαιζε αλλά και γιατί δεν έχει την οικογένειά του, όπως στην Ολίμπια”.

Για την επιστροφή του στην Ολίμπια και για το γεγονός πως ο Ροντρίγκες είχε μόνο δύο συμμετοχές στον Άρη, σχολίασε: “Δεν είναι πισωγύρισμα, γιατί τον είδαν να παίζει εκεί. Λένε πως οι Ονδουριανοί δεν προσαρμόζονται. Δεν είναι πάντα έτσι. Υπάρχουν Ονδουριανοί που τα πήγαν καλά (σ.σ. εκτός χώρας)”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button