Γενικά

Sony RΧ0: Νέα φωτογραφική κουλτούρα (Video)

Η RX0 είναι μια ανθεκτική και εξαιρετικά Ultra-Compact φωτογραφική μηχανή σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη δημιουργική φωτογράφιση και λήψη βίντεο πέρα από τους περιορισμούς που ισχύουν σήμερα.

Οι μικροσκοπικές διαστάσεις της και η ευελιξία σε όλο της το εύρος, μεγιστοποιούν την ελευθερία φωτογραφικών προκλήσεων.

Με βάρος μόνο 110g και διαστάσεις 59×40,5×29,8 (ΠxYxM), η RX0 επαναπροσδιορίζει το πόσο μικρή και ελαφριά μπορεί να είναι μια premium compact φωτογραφική μηχανή.

Η RX0 διαθέτει αισθητήρα εικόνας 1.0-type stacked 15.3 MP Exmor RS CMOS, BIONZ Χ επεξεργαστή και τον σταθερό ευρυγώνιο φακό ZEISS Tessar T* 24mm F4, τόσο για RAW και JPEG αρχεία όσο και σε όλες τις υποστηριζόμενες μορφές βίντεο. Διαθέτει κλείστρο έως και 1/32000 δευτερόλεπτα και μπορεί να πραγματοποιεί λήψεις έως και 16 fps.

Η RX0 είναι αδιάβροχη, για βύθιση σε βάθος έως 10 μέτρα και όταν χρησιμοποιείται με το MPK-HSR1 περίβλημα, μπορεί να φθάσει στο εντυπωσιακό βάθος των 100 μέτρων. Είναι ανθεκτική στους κραδασμούς κατά την πτώση μέχρι και 2 μέτρων, και ανθεκτική στη θραύση, καθιστώντας το σώμα αρκετά σκληρό. Οι χρήστες μπορούν πλέον να παράγουν περιεχόμενο όπου μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό αφού η βροχή, η άμμος και η σκόνη δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο.

Η RX0 σχεδιάστηκε ως μια φωτογραφική μηχανή που δεν είναι χρήσιμη μόνο για τον φωτογράφο αλλά και για κάποιον που ασχολείται με τη λήψη βίντεο και αυτό το πνεύμα εκδηλώνεται με μια σειρά από δημιουργικά χαρακτηριστικά για τη λήψη βίντεο που παρέχουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Για όσους θέλουν να ενσωματώσουν βίντεο σούπερ αργής κίνησης, η RX0 διαθέτει δυνατότητα λήψης έως και 1000 καρέ ανά δευτερόλεπτο, προσφέροντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε ακόμα και την πιο αδιάφορη στιγμή σε κάτι θεαματικό. Για ευελιξία στην παραγωγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την θύρα εξόδου HDMI για την καταγραφή σε εξωτερικό καταγραφέα.

Με τις λειτουργίες MF Assist και Peaking, η εστίαση μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στις προδιαγραφές σας ενώ οι επιλογές Picture Profile και S-Log2 προσφέρουν δημιουργική ελευθερία για να παραδοθεί το τελικό αποτέλεσμα, όπως το έχετε οραματιστεί. Οι λειτουργίες Time Code/User Bit παρέχουν ένα ουσιαστικό εργαλείο ειδικά για τις λήψεις πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών, καθιστώντας τη διαδικασία επεξεργασίας πολύ πιο εύκολη και οι επιλογές Preset Focus πραγματικά προσθέτουν ένα παραπάνω επίπεδο ελέγχου κατά την λήψη.

Η RX0 θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2017 στα 850 ευρώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button