YellowRadio.grΜπάσκετ
Σαφής βελτίωση στα ριμπάουντ
Οι κιτρινόμαυροι είχαν από το ξεκίνημα της σεζόν αρκετά προβλήματα στο κομμάτι του ριμπάουντινγκ, αλλά με τις βελτιωτικές κινήσεις που έκαναν φαίνεται να τα λύνουν.
Ο Άρης ξεκίνησε έχοντας αρκετά προβλήματα στον αέρα, με τον Ρόμπερτς να αποτελεί ουσιαστικά τον μοναδικό παίκτη ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά πάνω από τη ρακέτα.
Στη συνέχεια όμως οι κιτρινόμαυροι πρόσθεσαν τον Ντάραλ Γουίλις, ο οποίος πρόσφερε μία σημαντική βοήθεια στο κομμάτι του ριμπάουντινγκ, μαζεύοντας 7,8 «σκουπίδια» ανά αγώνα και αναβαθμίζοντας τον Άρη στο εν λόγω κομμάτι.
Πλέον με την απόκτηση του Τζούστον -ενός εκ των κορυφαίων ριμπάουντερ του περσινού πρωταθλήματος- η ομάδα του Νίκου Βετούλα αναμένεται να παρουσιαστεί αγνώριστη στο συγκεκριμένο κομμάτι.




