Ποδόσφαιρο

Προπονήθηκε ο Σιώπης, από τη Δευτέρα μπαίνουν οι τρεις… Αμερικανοί

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών ολοκλήρωσε τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει των αγώνων της με την Ιρλανδία (16/6) και την Γαλλία (19/6) για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γ. Καμάρας», συμμετείχαν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Απόντες ήταν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας, που όμως θα ενσωματωθούν στην αποστολή της «γαλανόλευκης» από τη Δευτέρα.

Την Κυριακή 11/6 οι διεθνείς έχουν ρεπό και η αποστολή θα συγκεντρωθεί εκ νέου την Δευτέρα 12/6 το πρωί για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των παιχνιδιών για τα European Qualifiers.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο «Γ. Καμάρας» και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.  

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com