Μπάσκετ

Ποιος Αμερικανός του Άρη ενδέχεται να συμμετέχει στο τουρνουά του 1 εκ. δολαρίων!

Θα γίνει το καλοκαίρι

Το TBT είναι ένα τουρνουά που διεξάγεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, με βραβείο 1 εκατομμύριο δολάρια. Φέτος, φαίνεται πως υπάρχει η προοπτική να συμμετέχει ένας ξένος που έπαιξε στον Άρη την σεζόν 2022/23. Τουλάχιστον, αυτό “βγαίνει” μέσα από ένα ξένο δημοσίευμα.

Σε αυτό, λοιπόν, τονίζεται πως ο Τζέρεμι Σούλμαν από το Eastern Florida State College, θα είναι ο head coach ομάδας που θα πάρει μέρος στο TBT και ο συγκεκριμένος τεχνικός ανέφερε το όνομα του Νοά Χόρκλερ για το σύνολο που θα καθοδηγήσει. Δεν παρουσίασε ως κάτι δεδομένο σχετικά με την συμμετοχή του νεαρού στο TBT, αλλά έκανε σαφές πως υπάρχει η πιθανότητα να παίξει σε αυτό ο Αμερικανός, που αγωνίστηκε φέτος στον Άρη.

loading...

“Δεν έχω να πω πολλά λόγια για το ποιος θα είναι στο ρόστερ, αλλά ο GM επέλεξε μερικούς πρώην των Titans, τους CJ Jackson, BJ Gladden και ελπίζω στον Noά Χόρκλερ”, είπε ο Σούλμαν που προέρχεται από το Eastern Florida State College, στο οποίο ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα ο Χόρκλερ. Μένει, να φανεί, αν τελικά συμμετέχει σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά ο Αμερικανός…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button