ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πογέτ: «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με Ελλάδα – Είμαι ελεύθερος»

Καμία επαφή για συνέχιση της συνεργασίας του με την Εθνική Ελλάδος δεν υπάρχει για τον Γκουστάβο Πογέτ όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Sun.

«Δεν υπάρχει τίποτα, δεν πρόκειται να συμβεί. Επομένως, δεν υπάρχουν πραγματικά σχόλια», απάντησε για τα σενάρια περί Ιρλανδίας και πρόσθεσε: «Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι τον περασμένο Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο τόσοι πολλοί άνθρωποι από την Αγγλία επικοινωνούσαν μαζί μου με ρωτούσαν αν θα πήγαινα στο Πλίμουθ. Επειδή οι ιστοσελίδες έβαζαν το όνομά μου στην κορυφή των φαβορί. Δεν ξέρω πόσοι προπονητές είχαν ήδη πρακτικά ολοκληρώσει συμφωνία με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας».

Αναφερόμενος στην Εθνική Ελλάδας, ο Ουρουγουανός προπονητής υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε επικοινωνία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το μέλλον της συνεργασίας τους: «Απλό, δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα, τελείωσα το συμβόλαιό μου τον περασμένο μήνα και τέλος, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Έτσι αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος να συναντώ ανθρώπους, να αναλύω το ποδόσφαιρο, να συνεχίζω να μαθαίνω. Περιμένω. Μιλώντας πάντα για διαφορετικές δυνατότητες. Δεν υπάρχουν προσφορές, δυνατότητες. Αλλά με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».

Το συμβόλαιο του Πογέτ με την Εθνική ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου και ακόμα δεν έχει κληθεί να συζητήσει για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Ένας από τους λόγους είναι ότι η θητεία της παρούσας διοίκησης της ΕΠΟ λήγει το καλοκαίρι και η απόφαση για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό θα ανήκει στην επόμενη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button