Ποδόσφαιρο

«Πλήγμα» για τον Ατρόμητο, αρθροσκόπηση ο Κίνι (pic)

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας θα απουσιάσει για ένα μήνα, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Άρη, όμως δεν θα χάσει πολλά παιχνίδια, αφού μετά την 6η αγωνιστική ακολουθεί η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου για την επέμβαση του Κίνι και το χαμόγελο του Ισπανού μπακ πλάι στους γιατρούς Ανδρέα Πισκοπάκη και Μανώλη Ζερβό:

«Σε επιτυχημένο αρθροσκοπικό καθαρισμό επί παλαιάς συρραφής μηνίσκου υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κίνι, από τους ιατρούς της ομάδας μας, Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη και Μανώλη Ζερβό στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου.

Ο Κίνι αντιμετώπιζε πρόβλημα μετά το ματς κόντρα στον Άρη και αποφασίστηκε να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση με την ευκαιρία της προσεχούς διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και λόγω του ότι είχε συμπληρώσει κάρτες.

Η επιστροφή του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.

Περαστικά Κίνι!» 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button