Ποδόσφαιρο

Πλέον, “πατάει” περισσότερο περιοχή…

Όσα μαρτυρούν οι πρόσφατοι αριθμοί

Απέναντι σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, ο Άρης πέτυχε πέντε γκολ και είχε προϋποθέσεις να σκοράρει περισσότερες φορές, βάσει των ευκαιριών που έκανε. “Ρίχνοντας” μια ματιά στα νούμερα των δύο παιχνιδιών, διαπιστώνεται πως ο Άρης απέναντι στον ΟΦΗ και στον Ατρόμητο, “πατούσε” περισσότερο περιοχή σε σχέση με τα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος. Ένα δεδομένο που έπαιξε τον ρόλο του, προκειμένου η ομάδα του Τερζή να είναι πιο “απειλητική” επιθετικά και να “ξεκλειδώσει” τις αντίπαλες άμυνες.

Ας δούμε τι έγινε στις τελευταίες δύο νίκες και τι είχε συμβεί πριν από αυτές… Οι “κίτρινοι”, λοιπόν, είχαν μέσο όρο 8,5 σουτ εντός περιοχής στα τελευταία δύο παιχνίδια ενώ πριν από αυτά, στα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος ο Άρης είχε μέσο όρο 5,3 σουτ εντός περιοχής (σ.σ. ακόμη και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ντεμπούτο του Τερζή ως head coach, το νούμερο των σουτ εντός περιοχής ήταν μεγαλύτερο από τον μέσο όρο των 5,3 σουτ, καθώς κόντρα στο “τριφύλλι” ο Άρης είχε 7 σουτ εντός περιοχής).

Δηλαδή, η ομάδα του Τερζή στους τελευταίους δύο νικηφόρους αγώνες, είχε αρκετά σημαντική βελτίωση στα σουτ εντός μεγάλης περιοχής, σε σχέση με τη φετινή επίδοση πριν γίνουν τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο. Να σημειωθεί πως ο Άρης δεν έχει υψηλή θέση στο πρωτάθλημα σχετικά με τα συνολικά σουτ εντός μεγάλης περιοχής μιας και στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι τελευταίος μεταξύ των ομάδων του BIG-5.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com