Ποδόσφαιρο

Πάλμα: «Νιώθω πως με εμπιστεύεται ο Πάρντιου, ακολουθώ τις συμβουλές του Ζερβίνιο»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Λουίς Πάλμα, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την παρουσία του στον Άρη, τον Άλαν Πάρντιου, τον Ζερβίνιο αλλά και τον Έντουιν Ροντρίγκεζ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Νιώθω πως ο προπονητής μας μου έχει εμπιστοσύνη. Μου έχει πει πολλές φορές ότι έχω μεγάλο ταλέντο, κυρίως όμως ότι θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά και να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό μου. Συνηθίζει να μου μιλά πριν τους αγώνες.

Η δουλειά μου αποδίδει κι αυτό είναι συγκινητικό για μένα. Θέλω να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι στην Ονδούρα υπάρχει ταλέντο, δεν αποκλείεται μέσα από τη δική μου παρουσία να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους συμπατριώτες μου να έρθουν στην Ευρώπη».

Για τον Ζερβίνιο είπε:

«Αν και δεν ξέρω καλά αγγλικά, συνεννοούμαστε. Ο Ζερβίνιο μου λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα και κατ’ επέκταση ότι πρέπει να παίζω απλά. Ακολουθώ τις συμβουλές του. Νιώθω καλά, για παράδειγμα το χατ τρικ που έκανα μου δίνει επιπλέον κίνητρο».

Ενώ για τον συμπατριώτη του, Έντουιν Ροντρίγκεζ ανέφερε:

«Όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για τον Έντουιν. Προπονείται καλά, προσπαθεί αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουμε έξι ξένους στην ομάδα και στη λίστα μπορούν να πάρουν μόνο πέντε. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Έχω πει στον Έντουιν ότι πρέπει να έχει υπομονή γιατί θα έρθει η ώρα του. Ξέρουμε την ποιότητά του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button