Μπάσκετ

Παίρνει τις αποφάσεις του για το τεχνικό τιμ

Ο Γιάννης Καστρίτης θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το τεχνικό τιμ το οποίο πρόκειται να τον πλαισιώσει την ερχόμενη σεζόν.

Εκτός από τους παίκτες, τη χρηματιστηριακή αξία τους εκτόξευσαν και τα μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας. Ο Θεοδόσης Παραλίκας ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στη Ρουμανία, ενώ ο Βαγγέλης Σπυρίδης συνεχίζει τη καριέρα του στον Προμηθέα.

Όπως είναι ευνόητο, ο Άρης θα χρειαστεί να ενισχυθεί και στο προπονητικό κομμάτι. Οι προπονητές που έχουν δείξει ενδιαφέρον να ενταχθούν στο τεχνικό τιμ του Άρη είναι πολλοί, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όσους θεωρεί κατάλληλους.

Το θέμα αυτό δεν ήταν στις προτεραιότητες το προηγούμενο διάστημα, με άλλα ζητήματα να «τρέχουν», αλλά ενόψει της τελικής ευθείας πριν από την νέα σεζόν αναμένεται ο κόουτς του Άρη να αποφασίσει με ποιους συνεργάτες θα πορευτεί.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button