Μπάσκετ

Όταν στο Champions League… διαφήμιζαν τα βαθμολογικά κριτήρια

Τελικά αυτό το θέμα πήγε… περίπατο

Εδώ και αρκετά χρόνια είχε χαθεί η… αξία των βαθμολογικών κριτηρίων στα εγχώρια πρωταθλήματα. Όταν “γεννήθηκε” το Champions League, φρόντιζε συνεχώς να “διαφημίζει” το ότι οι ομάδες θα “μπαίνουν” στην διοργάνωση με βάση τα βαθμολογικά κριτήρια. Υπάρχουν ουκ ολίγες δηλώσεις κατά το παρελθόν με αναφορές στα βαθμολογικά κριτήρια…

“Το BCL παραμένει αληθινό και συνεπές στους στόχους που έχει βάλει, για τη δημιουργία μίας πολύ ανταγωνιστικής διοργάνωσης, που καθρεφτίζει το μπάσκετ ολόκληρης της Ευρώπης και που παραμένει ανοιχτό για όλες τις ομάδες οι οποίες κερδίζουν άξια και με βάση τα βαθμολογικά κριτήρια των εγχώριων πρωταθλημάτων τη συμμετοχή τους σε αυτό”, έλεγε ο Πατρίκ Κομνηνός το 2019.

Φέτος, πάντως, πήγε… περίπατο το θέμα των βαθμολογικών κριτηρίων, αφού αντί για τον Άρη (αλλά και της Λάρισας, που κι αυτή δήλωσε συμμετοχή στο BCL), επιλέχτηκε το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ, που τερμάτισαν κάτω από τους “κίτρινους” και τους Θεσσαλούς. Θυμίζουμε πως στα… περί παράτασης για τις δηλώσεις, ο ΕΣΑΚΕ είχε ενημερώσει γι’ αυτό το θέμα τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button