Μπάσκετ

Ώρα να “μιλήσει” ο… νόμος του Παλέ!

Η κομβική τριάδα εντός έδρας παιχνιδιών που ακολουθεί, αρχής γενομένης από αυτό με τον ΠΑΟΚ

Ο Άρης μετρά τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα και καλείται να βάλει ένα τέλος στις ήττες, παίρνοντας την νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το ματς μπορεί να αποτελέσει μια… νέα αρχή για τους “κίτρινους”, προκειμένου να αρχίσουν να “ανεβαίνουν” ξανά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο εξής, υπάρχει μια πεντάδα αγώνων για το σύνολο του Καστρίτη, εκ των οποίων τα δύο είναι εκτός έδρας. Εκτός Θεσσαλονίκης υπάρχει το τρομερό δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και ο αγώνας με τον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Τα άλλα τρία ματς, θα γίνουν στην έδρα του Άρη. Ακολουθεί μια τριάδα-φωτιά όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια, αφού η ομάδα του Καστρίτη θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και το Περιστέρι. Πρόκειται για τρία πολύ δυνατά ματς, που αποτελούν “κλειδί” για να φορτσάρει και πάλι βαθμολογικά ο Άρης, εφόσον “βγει” νικητής σε όλα.

Θα είναι πολύ σημαντικό να “μιλήσει” ο… νόμος του Παλέ στα τρία -κομβικά- ματς που “έρχονται”, αφού ένα 3/3 θα δώσει βαθμολογική ώθηση αλλά και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Το ζητούμενο στη παρούσα φάση είναι ο Άρης να “ρίξει” στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ και να “μπει” ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, μέσω… Παλέ. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button