Μπάσκετ

Τα “αγκάθια” με τους Γκάλινατ και Σανόγκο

Σε ένα διάστημα που τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά

Ο Άρης έβαλε δύσκολα στον εαυτό του με το κάκιστο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο βρισκόταν στο -20 (54-34). Στο δεύτερο μέρος οι “κίτρινοι” φόρτσαραν και αντέδρασαν αλλά είχαν να διαχειριστούν δυο “αγκάθια”. Το πρώτο αφορούσε τα τέσσερα φάουλ του Γκάλινατ.

Ο Αμερικανός είχε φτάσει τους 16 πόντους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου (σ.σ. ξεκίνησε σε αυτό με συνεχόμενους πόντους), όταν χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ και χρειάστηκε να περάσει στον πάγκο, σε ένα σημείο που “πατούσε” πολύ καλά. Ο Γκάλινατ σε μεγάλο διάστημα -πριν τα τέσσερα φάουλ του- του αγώνα έδειχνε να προσπαθεί… σχεδόν μόνος του και μετά πήρε την σκυτάλη ο Σανόγκο.

Ο τελευταίος “πλήγωνε” τον ΠΑΟΚ, είχε φτάσει τους 17 πόντους και ήρθε η ατυχία με τον τραυματισμό του, σε ένα σημείο του ντέρμπι κατά το οποίο ο Σανόγκο είχε πάρει… φόρα και ο Άρης έπαιρνε σημαντικές βοήθειες από εκείνον. Με λίγα λόγια, ανάμεσα σε όλα τα άλλα που έπαιξαν ρόλο στην ήττα, οι “κίτρινοι” είχαν και τις ατυχίες με τους δυο συγκεκριμένους παίκτες, που αποτέλεσαν τους πρώτους σκόρερ της ομάδας του Καστρίτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button