ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Όχι» της UEFA στη FIFA για Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια

Αρνητική απάντηση στη FIFA για διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια έδωσε η UEFA.

Όπως αναφέρει το Reuters, ο Αλεξάντερ Τσεφερίν έστειλε επιστολή προς τους Football Supporters Europe και τη δημοσιοποίησε, δείχνοντας το πόσο αρνητική είναι η UEFA σε αυτή την αλλαγή.

Αναλυτικά:

«Λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει αυτή η μεταρρύθμιση σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική οργάνωση, υπάρχει μεγάλη έκπληξη ότι η FIFA φαίνεται να ξεκινά μια καμπάνια για να προωθήσει την πρότασή της, ενώ καμία τέτοια πρόταση δεν έχει υποβληθεί σε συνομοσπονδίες, εθνικές ενώσεις, πρωταθλήματα, συλλόγους, παίκτες, προπονητές, και σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ως ένα συγκεκριμένο παράδειγμα μεταξύ τόσων πολλών, είναι η επιτακτική ανάγκη να επισημανθούν οι ανησυχίες που μοιράζονται σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο σχετικά με τον αντίκτυπο που θα έχει ένα διετές Παγκόσμιο Κύπελλο στο διεθνές ημερολόγιο αγώνων και, ιδιαίτερα σε αυτό το πλαίσιο, στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η UEFA και οι εθνικές ενώσεις της… έχουν σοβαρές επιφυλάξεις και σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις αναφορές για τα σχέδια της FIFA».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button