ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ο πρόεδρος της Σαχτάρ δίνει 23 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Μούντρικ στον στρατό

Η Τσέλσι έκανε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές “κλοπές” στην ιστορία, αρπάζοντας τον Μούντρικ από τα χέρια της Άρσεναλ και δίνοντας συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ στη Σαχτάρ.

Η ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ, θα εισπράξει 100 εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι (μαζί με τα μπόνους) για τη μεταγραφή του Μιχαίλο Μούντρικ, με τον πρόεδρο της ουκρανικής ομάδας να δίνει τα 23 από αυτά στον ουκρανικό στρατό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ποτέ δεν έκρυψα ότι το όνειρό μου είναι να κατακτήσω ευρωπαϊκά τρόπαια. Αυτό σημαίνει ότι παίκτες όπως ο Μούντρικ θα πρέπει να μένουν στον σύλλογό μας, στο ουκρανικό πρωτάθλημα, και θα πρέπει να κερδίζουμε ευρωπαϊκά τρόπαια με τέτοιους παίκτες, αντί να τους παραχωρούμε, ακόμη και όταν πρόκειται για τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου. Δυστυχώς, αυτό είναι αδύνατο τώρα, καθώς η Ουκρανία μάχεται τον φρικτό και άδικο πόλεμο που διεξάγει εναντίον μας η Ρωσία. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε. Και θα παίξουμε ένα φιλικό με την Τσέλσι στην Donbass Arena στο ουκρανικό Ντόνετσκ.

Λόγω του πολέμου στο Ντονμπάς, η Σαχτάρ δεν έχει παίξει στο γήπεδο από το 2014. Το γήπεδο παραμένει αχρησιμοποίητο και κλειστό για το κοινό από τότε που ο σύλλογος αναγκάστηκε να το εκκενώσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το Heart of Azovstal, ένα έργο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών. Οι πράξεις γενναιότητάς τους είναι απαράμιλλες στη σύγχρονη ιστορία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button