Βόλεϊ

O Πρόεδρος της ΕΟΠΕ συνεχάρη την ΑΕΚ που μηδενίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη

Τι δήλωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργος Καραμπέτσος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ, ένα ματς οποίο δεν “κατέβηκε” η “Ενωση” -λόγω κρουσμάτων που υπήρχαν- και μηδενίστηκε. Συγκεκριμένα, ο ίδιος προέβη στη παρακάτω δήλωση: «Η πανδημία του covid-19 δοκιμάζει καθημερινά τις αντοχές μας σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο και δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο αθλητισμός και το άθλημα που υπηρετούμε. Καθημερινά οι παράγοντες, οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές τους και οι συνεργάτες τους καλούνται να αντιμετωπίσουν προβλήματα που προέρχονται από την πανδημία.

Εκτός από το υγειονομικό αποτύπωμα και τις δυσάρεστες κοινωνικές, ψυχολογικές και οικονομικές επιπτώσεις συχνά οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με τους αυστηρούς κανόνες των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Μία τέτοια περίπτωση αντιμετωπίσαμε και στον αγώνα της Volley League γυναικών μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ.
Παρά τη βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα η διοίκηση της ΑΕΚ αντιμετώπισε το ζήτημα με ρεαλισμό και γενναιότητα βάζοντας σε προτεραιότητα τα υγειονομικά κριτήρια αλλά και την υγεία των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου.

Με την ευκαιρία αυτή και με την ευχή να μην χρειαστεί στο μέλλον να μηδενιστεί ομάδα λόγω του covid-19 αισθάνομαι την ανάγκη ως πρόεδρος της ΕΟΠΕ να συγχαρώ δημόσια και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου και τους παράγοντες του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ για την υπεύθυνη και διαυγή στάση τους.
Την ιστορία δεν την γράφουν μόνο οι τίτλοι αλλά και οι σημαντικές στιγμές που συνθέτουν την καθημερινή μας πορεία μέσα στο άθλημα μας.

Ακριβώς για κάτι τέτοιες στιγμές είμαι υπερήφανος που ηγούμαι της εκπροσώπησης των σωματείων του Ελληνικού Βόλεϊ και εύχομαι μέσα από τα πρωταθλήματα μας να διαφυλάττουμε πάντα ως κόρη οφθαλμού την υγεία μας και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων μας μέσα από το Ευ Αγωνίζεσθαι και την πιστή τήρηση των κανονισμών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button