Μπάσκετ

O Nότε προοδεύει και γίνεται… αλάνθαστος! (pic)

Η μεγάλη βελτίωση του σε έναν τομέα στο οποίο μειονεκτούσε

Η φετινή σεζόν άρχισε για τον Άρη με το παιχνίδι απέναντι στη Γουλβς. Τότε, ο Νότε ήταν ο κορυφαίος σκόρερ των “κιτρίνων” με 18 πόντους αλλά είχε και μια αρνητική πρωτιά. Αφορούσε τα λάθη, “γράφοντας” συνολικά 5 σε εκείνον τον αγώνα. Στην συνέχεια των υποχρεώσεων του Άρη, στο πρωτάθλημα, υπήρχαν ματς στα οποία ο Νότε υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ο νεαρός έδειξε να έχει… θέμα, τουλάχιστον μέχρι την 5η αγωνιστική της Basket League. Γιατί, από τότε, ο Νότε φανερώνει βελτίωση στον τομέα των λαθών, μειώνοντας σημαντικά τα λάθη του. Μάλιστα, στα δύο τελευταία παιχνίδια που έπαιξε, ο Νότε ήταν αλάνθαστος. Δεν έκανε ούτε ένα λάθος στον αγώνα (11η αγωνιστική) με τον Προμηθέα, ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιξε 33 λεπτά. Απέναντι στον ΠΑΟΚ (13η αγωνιστική), πάλι ο Αμερικανός ήταν αλάνθαστος, σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Προφανώς, με την όλη εκπληκτική παρουσία του κόντρα στον “Δικέφαλο”, το γεγονός πως ο Νότε είχε… μηδέν λάθη την Κυριακή, αυτό αποκτά μεγάλη αξία. Σε κάθε περίπτωση, όπως φαίνεται στο παρακάτω γράφημα, ο Αμερικανός (σ.σ. θυμίζουμε πως δεν έπαιξε απέναντι στον Παναθηναϊκό, την 12η αγωνιστική) δείχνει ξεκάθαρη βελτίωση στον τομέα των λαθών και αυτό μόνο θετικό είναι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button