Μπάσκετ

“Ο Μπλατ προπονούσε εξέχοντες ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως ο Άρης…”

Η αναφορά ΜΜΕ του Ισραήλ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε μια σπουδαία προπονητική καριέρα, πριν την διακόψει λόγω προβλήματος υγείας. Μεταξύ άλλων συλλόγων, αποτέλεσε τεχνικός του Άρη, από τον οποίο μάλιστα είχε τιμηθεί. Στο Ισραήλ φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Μπλατ ο οποίος από το 1993 ως το 2019, έκατσε σε πολλούς πάγκους. Μάλιστα, βρέθηκε στο ΝΒΑ, στους Καβαλίερς, όπου είχε παίκτη τον ΛεΜπρόν.

Όσον αφορά την Ευρώπη, δημοσίευμα του Ισραήλ σχετικά με τον Μπλατ, υπογράμμισε πως “είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Ισραηλινούς προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Προπονούσε εξέχοντες ευρωπαϊκούς συλλόγους”. Σχετικά με αυτό το τελευταίο, το συγκεκριμένο δημοσίευμα ενδεικτικά ξεχώρισε πέντε ευρωπαϊκούς συλλόγους τους οποίους υπηρέτησε ο Μπλατ και μέσα σε αυτούς συμπεριέλαβε τον Άρη.

Θυμίζουμε πως ο Μπλατ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του “Αυτοκράτορα” στις αρχές του 2010. Τότε -μεταξύ άλλων- είχε πει: “Όπως γνωρίζετε καλά έχω βρεθεί εδώ με διαφορετικές ομάδες και σε διαφορετικές διοργανώσεις.Η η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη είναι εκπληκτική, όπως υπέροχη είναι και η ατμόσφαιρα στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com